Karakoyunlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Güçlü eğitimci kadrosu, öğrencileri, mezunları ve velileri ile birlikte, çağın gerektirdiği eğitim-öğretim ortamını yaratarak başarılara imza atan,olumlu farklılıkları ile fark yaratan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke–inkılaplarını, milli ve evrensel değerleri özümsemiş, kendi ve toplumu ile uyumlu, bilgi ve görgü düzeyi yüksek, bilimsel çalışmalarla olduğu kadar sosyal ve kültürel etkinliklerle de adını duyurmaya çalışan bir eğitim kurumu olmak,Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Van’ın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.

Başarılar: 2013 genç kızlar Masa Tenisi il üçüncülüğü. 2013 genç kızlar Masa Tenisi ilçe birinciliği.

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karakoyunluanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ÇINARLI MAH. KIŞLA/3 SK. NO: 2 ERCİŞ / VAN

Adres - ÇINARLI MAH. KIŞLA/3 SK. NO: 2 ERCİŞ / VAN

Ulaşım İlçe merkezine Şehir içi minibüs ve halk otobüsleriyle il merkezine şehir içi minibüslerle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe Merkezinde İl merkezine 99 km uzaklıkta.